3ª Xocolatada Solidària

Dimecres, 11 de març a l'escola

Cuándo
11 de Marzo 2020 de 15:30 h a 17:00 h
Dónde
Cómo llegar

Benvolgudes famílies, 

Un any més ens volem unir a la iniciativa per recollir fons a favor del Laboratori Recerca del Càncer Infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. És per això que ens dirigim a vosaltres per demanar la vostra col·laboració.

Sabeu que:

El dia 15 de Febrer és el DIA INTERNACIONAL DEL CÀNCER INFANTIL.

Cada any es diagnostiquen 1200 nous casos de càncer infantil a tot Espanya, més de 200 a Catalunya

Gràcies a la recerca, actualment es curen un 80% dels casos, però per a molts nens i nenes la medicina encara no té cap solució. El 20% dels infants afectats no superen la malaltia.

Un nen no és un adult petit. Necessita fàrmacs, tractaments específics per lluitar contra la seva malaltia; però no és rendible desenvolupar-los comercialment.

La immensa majoria dels recursos públics i privats que es destinen a la investigació del càncer se centren en el càncer d’adults, mentre que els nens són els grans oblidats.

L’Hospital Sant Joan de Déu disposa d’un laboratori d’investigació de càncer infantil, format per un equip de més de 30 professionals. Més del 70% del seu pressupost prové de les donacions privades d’entitats i persones solidàries.

I són aquestes raons, i la necessitat que la investigació no s’aturi per manca de mitjans econòmics, que us proposem una manera “dolça i senzilla” d’aconseguir fons per al laboratori d’investigació. Es tracta d’una XOCOLATADA SOLIDÀRIA, on els alumnes, famílies i amics del centre comparteixin un berenar solidari i contribueixin amb la quantitat simbòlica d’1 Euro per got de xocolata.

Aquesta activitat es durà a terme el pròxim dimecres dia 11 de Març entre les 15:30 i les 17:00 a l’Espai Montclar (Primària i Infantil) i de 16:00 a 17:00 a l’Espai Mestral.

Totes les aportacions que es recullin s’entregaran a l’Hospital Sant Joan de Déu per col·laborar amb el Laboratori d’investigació contra el càncer infantil.

CARTELL XOCOLATADA SOLIDÀRIA

CARTA AMPA