3r EPRI. 1ª Confessió - aplazado

Divendres, 27 de març a Montclar

Cuándo
27 de Marzo 2020 de 15:15 h a 17:00 h
Dónde
Cómo llegar

Benvolgudes famílies,

Divendres, 27 de març l’alumnat de 3r de Primària tindrà la possibilitat de fer la Primera Confessió, en cas que els pares ho desitgin. Agrairíem que cada família ens faci saber si el seu fill/a farà la primera confessió i si els pares vindreu, a través del nostre correu electrònic. També ens podeu fer arribar els vostres dubtes.

[email protected]

[email protected]

Us convoquem a les 15:15h aquest dia. 

L'horari serà el següent:

15.20h- breu xerrada als pares

15.40h- Senzilla cerimònia de presentació dels nens a la Mare de Déu del Montclar

- Berenar pares/fills per celebrar aquest esdeveniment. Hi esteu tots convidats. 

Si algun fill/a vostre ja ha fet la seva 1a confessió a la Parròquia, pot tornar-se a confessar aquell dia i celebrar-ho amb tota la classe.

La Primera Confessió s’emmarca dins la preparació de la Primera Comunió (al llarg dels cursos de 3r i 4t de Primària). No obstant, la Primera Confessió té per sí mateixa la seva importància, perquè és un sagrament. En aquest sentit us volem animar que acompanyeu el vostre fill/a en aquesta nova etapa de la seva vida cristiana on rep per primera vegada aquest sagrament, també anomenat sagrament de l’alegria. 

Precisament el Papa Francesc ens encoratja, amb el seu exemple, a viure el sagrament del perdó. És una bona oportunitat per parlar-ne amb els vostres fills/es.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment,

Atentament,

Montse Guix i Ramon Vicens

Tutors de 3r de Primària


Artículos relacionados