5è i 6è EPRI. Reunió on-line "Un trimestre a Irlanda"

Dimarts, 31 de gener a les 20:30 h

Cuándo
31 de Enero 2023 de 20:30 h a 21:30 h
Dónde
Cómo llegar

Benvolguda família,

Enguany hem reprès el projecte d’immersió lingüística d’Irlanda amb la participació d’alguns nois de la nostra escola que aniran el tercer trimestre d'aquest curs a una escola irlandesa i conviuran amb una família, aconseguint d'aquesta manera una immersió total al llarg de totes les setmanes que passin allà.

Ara és el torn de les noies. Està previst que facin aquesta estada el primer trimestre del proper curs 23/24. La participació en aquest projecte és voluntària, naturalment, i s’adreça a les noies que cursen 5è i 6è de Primària aquest curs 2022-2023. Tot i que l’estada començarà a principis de setembre, el procés d’inscripció i selecció comença aquest proper mes de febrer.

Per aquest motiu, hem organitzat una reunió informativa en línia el proper dimarts 31 de gener a les 20:30 h

          Enllaç de la reunió: https://meet.google.com/pcw-bgqe-rfn

L’experiència de més de 20 anys ens obliga a ser exigents en la selecció dels alumnes que poden participar-hi, per assegurar el bon funcionament i l'aprofitament d'aquesta oportunitat. Les condicions necessàries són:

- Tenir qualificacions correctes al llarg del curs, ja que els alumnes segueixen els continguts del sistema educatiu irlandès. A més, allà hauran de treballar algunes assignatures per fer després els exàmens de final de curs.

- Caràcter i maduresa, adequades a l’edat, que ofereixen una seguretat raonable d’un bon comportament en el col·legi, i que els permeti adaptar-se als nous ambients i costums que es trobaran i amb els quals hauran de viure una llarga temporada.

- Un nivell d’anglès suficient per poder mantenir una mínima conversa, ja que si no tarden molt a començar a parlar amb la família i no segueixen bé les classes en anglès.

- No tenir ajuts econòmics extraordinaris en l’escolaritat del col·legi.

Si esteu interessats en el programa, convé que assistiu a la reunió i que, passada la reunió, us poseu en contacte amb el Cap d’estudis de Primària [email protected]

Cordialment,

Joan Jordana

Director


Artículos relacionados