Activitats Extraescolars Curs 2021-22

Organitzades per l'AMPA de l'escola

Comencem un nou curs 2021-22 amb la màxima il·lusió. Des de l'AMPA us volem oferir la proposta d'activitats extraescolars adreçada a tots el nivells de primaria i secundaria seguint el protocol mesures COVID 19 aprovat pel PROCICAT.

Us recordem que les activitats extraescolars es duen a terme en l'horari del migdia (entre les 13:30 i les 14:45 h)

Per dur a terme cada extraescolar, necessitem un mínim d'alumnes inscrits, per aquest motius us adjuntem una enquesta per fer un sondeig. Una vegada tinguem el resultat us enviarem el calendari amb les activitats definitives que es duran a terme aquest curs.

La data límit per omplir el formulari serà el 17 de setembre. 

Enllaç a l’enquesta.

Tan aviat tinguem horaris i preus de les activitats definitives us els farem arribar. 

Des d'aquí us proposem i us animem a posar-vos en contacte amb nosaltres per tal de realitzar les consultes que creieu necessàries en relació a qualsevol dels serveis que us oferim a través del correu electronic: [email protected]

Apostem per activitats extraescolars lúdico-educatives i esportives de qualitat.


A continuació, fem una petita descripció de les activitats:

MANUALITATS: Activitat per fer tot tipus de manualitats, amb la finalitat d’agafar habilitats en la manipulació de diferents material i eines per tal de treballar la creativitat. Son tallers per a que l’alumne s’ho passin be fent les seves creacions guiades i col·laborar amb els altres. (Adreçada a tots els cursos de Primaria)

POLIESPORTIU: Participació en els Jocs Esportius Escolars de l’Anoia. Al llarg del curs es faran diferents esports amb la finalitat que els vagin coneixent des de petits amb transmissió de valors. Els dissabtes es participa en la competició per escoles que organitza el Consell Esportiu de l’Anoia. (Adreçada a tots els cursos de Primaria)

MÚSICA: Introducció al món de la música, tant a través de instruments com de cants segons el curs. Entre altres coses aprendrem ritme i coordinació. (Adreçada a tots els cursos de Primaria i ESO)

PATINATGE: Aprender a patinar o millorar la tècnica de patinatge de forma lúdica i divertida. Assolir seguretat i confiança en les pròpies possibilitats.. És obligatori l’ús de casc i proteccions dins de l’activitat de patinatge. Portar roba còmoda i els patins.  (Adreçada als cursos de Primaria)

TALLER DE CUINA: Aprendre a realitzar receptes senzilles de cuina freda, així com familiarització amb els estris de la cuina i explicació bàsica dels protocols de parar i servir taula. S’emportaran la recepta de per tal de poder repetir-la i compartir-la amb la familia. (Adreçada als cursos de 3EPRI fins a 6EPRI)

OFIMÀTICA: Els alumnes faran activitats combinant ofimàtica i mecanografía. L’objectiu es que millorin les habilitats fonamentals per estar davant d’un ordinador segons el curs. (Adreçada al cursos de 3EPRI i ESO)

ESCACS: L’objectiu de l’activitat és desenvolupar les habilitats pròpies d’aquest joc: estratègia, planificació, càlcul de possibilitats, desenvolupament del raonament lògic i de la memòria. En definitiva, habilitats fonamentals per a qualsevol persona. (Adreçada als cursos de 5EPRI, 6EPRI i 1ESO)

COSTURA: El Curs d'iniciació a la costura està indicat per als amants de la moda. La costura és una activitat altament creativa en la qual es desenvolupa una gran destresa manual i ajuda a la concentració. La costura en grup és molt relaxant i s'adquireixen habilitats de gran utilitat. (Adreçada als cursos de 5EPRI fins 4ESO)

ENGLISH DRAMA: Actuar i expressar-se: Fomentar eines per valorar-se, treballar l'autoconfiança, utilitzar el cos per expressar-se, treballar la memorització de textos i saber interpretar-los, desenvolupar la creativitat i la imaginació, analitzar escenes, improvisar, però sobretot: Divertir-se aprenent i actuant! (Adreçada a l’alumnat de la ESO)

ROBÒTICA: Inventar és divertit, i ens vincula amb el coneixement.L’objectiu de l’activitat és adquirir els fonaments bàsics de la robòtica: llenguatge de programació, resolució de petits reptes relacionats amb la robòtica i la programació. (Adreçada a l’alumnat de la ESO)

POSA'T EN FORMA: Aprendre a escoltar la música, comptar els passos i seguir el ritme. Tot això fomentant un bon treball en equip i valorant la constància i l'entrenament per realitzar coreografies grupals i fent exercicis de gimnàstica. (Adreçada a l’alumnat de la ESO.)

ATLETISME: L’extraescolar d’atletisme té per objectiu de formar als nens i nenes a partir del joc i dels exercicis lúdics per poder implantar en ells una bona base per tal que si algun d’ ells vol continuar corrent a un nivell més alt o simplement vol passar-ho bé en alguna cursa popular puguin fer-ho des del coneixement tècnic necessari per evitar lesions i males postures. (Adreçada a l’alumnat de la ESO.)

FUTBOL SALA: Consisteix en una activitat sana i divertida on l'alumne desenvolupa un comportament cooperatiu tant dins com fora del camp de joc, fomentant el respecte pels altres companys i d'adquirir un major domini tècnic i tàctic del fùtbol sala. (Adreçada a l’alumnat de la ESO.)

BÀSQUET: L'activitat extraescolar bàsquet no només desenvolupa valors i tècniques de joc, sinó que millora la resposta física dels alumnes, perquè maximitzar la seva velocitat, precisió, força, i elasticitat ajudant a estimular un creixement perfecte. (Adreçada a l’alumnat de la ESO.)

VOLEIBOL: A causa dels moviments ràpids de ritme i direcció de la pilota, els jugadors obtenen flexibilitat, equilibri. Es fomenten les habilitats interpersonals, ja que el volibol requereix de treball en equip i cooperació grupal que en el camp professional seran de gran ajuda.  (Adreçada a l’alumnat de la ESO.)


Competencia global
Noticia