Campaña solidaria Navidad 2023

Coordinada por los alumnos de 1º de Bachillerato

Benvolguts pares,

Amb la proximitat de les festes de Nadal, el nostre col·legi col·labora com cada any en alguna de les propostes d’ajuda als més necessitats. És una ocasió molt favorable, que pensem que no només es concentra en aquesta època de l’any, per ajudar als nostres alumnes (els vostres fills/es) a veure l’important que és viure la caritat amb els altres. Aquest any col·laborarem amb la Campanya de Nadal de Càritas i amb l’Asil del Sant Crist d’Igualada.

Aquesta campanya nadalenca està coordinada pels alumnes de 1r de Batxillerat i en ella volem que hi participin totes les etapes: La Llar, Infantil II, Educació Primària, ESO i Batxillerat.

Es tracta de portar diferents productes que seran distribuïts a les entitats el dia 20 de desembre pel matí.

És per això que us proposem que, de dilluns dia 11 fins a dimarts 19 de desembre, aquelles famílies que vulgueu, feu portar als vostres fills/es qualsevol d’aquests productes.

Oli, llaunes de conserves (tonyina, tomàquet, sardines), llet en brick o ampolla de plàstic, tomàquet fregit, galetes i llegum cuita.

Aliments infantils: farinetes, llet en pols, potets de fruita, carn etc.

Productes d’higiene: Sabó del cos, xampú, pasta de dents, crema hidratant, colònia suau, bolquers i tovalloletes per a nens.

És també un bon moment per animar-los a que pensin de què poden prescindir o què poden aportar ells personalment per ajudar en la campanya.

Esperant la vostra col·laboració i aprofitant l’avinentesa, us desitjo un Bon Nadal!

Cordialment,

Joan Jordana

Director

Liderazgo ético
Noticia