Campaña "Una xocolatada per La Marató"

El próximo viernes, 3 de diciembre al Parvulario, Primaria, ESO y Bachillerato

Els alumnes de 4t d'ESO han organitzat una "Xocolatada Solidària" en benefici de la Marató de TV3 d'aquest any i que tindrà lloc el proper divendres 3 de desembre (per la tarda), en horari escolar (sense assistència dels pares) i a les etapes de Parvulari, Primària, ESO i Batxillerat.


Els alumnes d'aquests cursos podran donar 1€ per cada tassa de xocolata calenta.


Els beneficis obtinguts durant la jornada es donaran a la Marató de TV3.


El programa solidari de TV3 i Catalunya Ràdio es farà el diumenge 19 de desembre i estarà dedicat a un grup de problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.

Depressió, ansietat, trastorn bipolar, esquizofrènia i altres psicosis, trastorns obsessius compulsius, trastorns del neurodesenvolupament (com el TDAH, el trastorn de l'espectre autista o els de l'aprenentatge), trastorns de la personalitat, de la conducta alimentària o addiccions. Aquests són, només, alguns dels problemes de salut mental que centraran la 30a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio del 19 de desembre.

Uns dies abans del dia 3 de desembre, els alumnes de les etapes que participen rebran la visita dels alumnes de 4t d'ESO per explicar-los l'activitat.

Esperem superar la recaptació del curs passat!!

Liderazgo ético
Noticia