Último tramo de los Jocs Escolars 2017/18

Després de molts dissabtes i de molts entrenaments encarem la recta final d’aquesta temporada de Jocs Escolars, on els equips de Mestral han tingut un paper destacat amb molts bons resultats.

Gran temporada dels equips de l'espai Mestral de la Institució Iguada als Jocs Escolars. L’equip benjamí ha quedat sots-campió de la seva categoria i els 3 equips de futbol sala (Aleví, Infantil i Cadet) han aconseguit el pas a les finals comarcals, que es disputaran aquest dissabte 12 de maig al matí a les instal·lacions esportives de les Comes. Volem animar a les famílies de l’escola a venir a donar suport als nostres equips. En cas d’aconseguir el campionat comarcal, aquests equips passaran a disputar les finals Territorials de Catalunya.

Els equips pre-benjamins disputaran la seva última trobada el proper dissabte 19 de maig on es jugaran els partits de futbol i handbol sorra.

Finalment volem donar les gràcies a totes les famílies que fan possible que aquest projecte segueixi endavant i creixent cada any!

1, 2, 3, Mestral!!!!Competencia global
Noticia