"Rueda de prensa" de los alumnos de 3.º al alcalde de Igualada y Vilanova del Camí

Los alumnos de 3.º de Primaria entrevistan al Sres. Marc Castells y la Sra. Noemí Trucharte

Cada any i dins del projecte “Empren” de Medi Social, a 3r de Primària treballem la unitat didàctica “L’ajuntament” Després de les quatre setmanes que dura el projecte tenim el costum d’acabar fent una visita a la Casa de la Vila de la nostra ciutat: l’Ajuntament d’Igualada.

Aquest és un tema que agrada molt als nostres alumnes i aquest any, tot i les dificultats del confinament ho hem pogut fer igualment.

Primerament vam treballar amb un dossier des de casa i mitjançant les videoconferències com venim fent tot aquest darrer trimestre i finalment vam fer una “Roda de Premsa” amb l’alcalde d’Igualada, el sr. Marc Castells, l’alcaldessa de Vilanova del Camí i mare de l’escola la sra. Noemí Trucharte i la tinent d’alcalde i regidora i alumni de l’escola la sra. Carlota Carner. Totes tres autoritats locals ens van explicar d’una manera molt propera i carinyosa les seves vivències especialment durant aquests dies de pandèmia on malauradament la Conca de l’Anoia ha estat protagonista. Els i les entrepits periodistes van sotmetre a tota mena de preguntes als nostres convidats, que van respondre amb molta dedicació i atenció. 

Moltes gràcies, Marc, Noemí i Carlota, ha estat una gran experiència per tots nosaltres i hem après moltes coses.

A continuació teniu un resum de la trobada:Competencia global
Noticia