Una Castanyada molt especial!

Divendres, 30 d'octubre a l'escola

Aquest curs, a la Institució Igualada hem celebrat una Castanyada molt especial. Després de tants mesos sense poder estar amb els nostres companys d’aula, hem pogut gaudir d’una jornada festiva amb la visita de la Castanyera, cançons, endevinalles, balls, manualitats, tallers i moltes, moltes castanyes!

Els més petits de la Llar han rebut la visita de la Castanyera i el seu gat, el Marrameu. Han passat una bona estona ballant i cantant cançons amb l’entranyable Castanyera. 

Els nens i nenes del Parvulari han passat el matí fent manualitats de titelles de Castanyera i a la tarda, ha vingut la Castanyera que els ha explicat contes i rondalles típiques d’aquesta època de l’any. No han faltat els balls i les cançons tradicionals.

Els més grans de 6è de Primària, tradicionalment preparaven activitats per als més menuts de l’escola, però aquest curs no han volgut deixar de fer-ho i han compartit amb tots els grups de Primària un vídeo amb un ball molt original i un altre amb unes endevinalles tradicionals de la Castanyada, d’aquesta manera han pogut participar, com cada any, d’aquesta festa tan nostra.

Els nens i nenes de Cicle Inicial també han rebut una visita sorpresa de la Castanyera a la seva aula!... Li han cantat cançons i li han donat gràcies per les castanyes que ha portat ella mateixa del bosc.

La resta de grups de Primària durant el matí han fet tallers i manualitats i a la tarda, han fet jocs de taula i jocs al pati mentre han menjat les castanyes tots plegats.

Ha estat una jornada molt festiva!!... Bona Castanyada a tots i a totes!!

RECULL D'IMATGES D'EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA


Liderazgo ético
Noticia