Video conmemorativo 50º Aniversario

Un año muy especial de agradecimiento, de alegria i de compartir

Benvolgudes famílies,

Com bé sabeu aquest és un curs singular, Institució Igualada (Montclar i Mestral) celebra el seu 50è aniversari. Serà, doncs, un any molt especial, d’agraïment, d’alegria, de compartir i prendre consciència de tot el que s’ha construït en aquest mig segle d’existència.

La nostra escola va néixer fruit de la il·lusió i l’esforç d’unes famílies que cercaven la millor educació per als seus fills, una educació on la formació humana i espiritual eren l’eix principal sobre el qual pivotava tot el projecte educatiu. Aquest any pot ser una bona oportunitat per aprofundir i reflexionar en la nostra identitat, per mantenir-nos fidels als nostres orígens i dirigir el rumb cap allò que és essencial i ens ha fet arribar on som ara.

De la mà de tantes persones que ens han acompanyat en aquest llarg camí, ens agradaria també compartir amb tots vosaltres els diferents actes de celebració que tindran lloc en els mesos vinents i dels quals us anirem informant puntualment.

Amb el més sincer desig de poder compartir amb tots vosaltres l’alegria d’un aniversari tan especial i de continuar fent família, us transmeto a tots el meu agraïment i felicitació per formar part d’aquest apassionant projecte.

Us compartim el video conmemoratiu del 50è Aniversari que vam presentar durant la gran trobada d'antics alumnes que vam tenir el passat 21 d'octubre i a la que van assistir més de 700 persones i unes 600 es van quedar a sopar a la pista esportiva de Montclar.
Joan Jordana

Director

Institució Igualada

Noticia
Artículos relacionados