4t, 5è i 6è. Festa de Nadal. Teatre Ateneu

Dimarts, 11 de desembre a les 17:30 h al Teatre Ateneu Igualadí

When
11 de Dic 2018 de 17:30 h a 18:30 h
Where
Teatre Municipal l'Ateneu, Carrer de Sant Pau, Igualada, Espanya
How to get

Volem anunciar-vos que dimarts 11 de desembre, a les 17:30h, celebrarem a l’Ateneu Igualadí (carrer Sant Pau, 9) la Festa de Nadal de 4t, 5è i 6è de Primària, que consistirà en la representació d’una obra teatral i musical nadalenca, a la qual esteu tots convidats. L’obra de teatre s’anomena "Àngels S.A.". 

Hem enregistrat un CD de la Festa de Nadal. Les cançons són interpretades per la coral de l’escola. El professorat també ha gravat un tema amb el qual vol desitjar a totes les famílies de la Institució Igualada un bon Nadal. Passada la festa, les famílies que vulgueu comprar el disc ho podreu fer a la secretaria de l’escola.

Com en anys anteriors, el dia de la representació, l’alumnat es disfressarà a l’escola. Per aquest motiu l’uniforme es quedarà a classe. L’endemà, dimecres, hauran de venir vestits sense l’uniforme i canviar-se a l’escola.

Pel que fa a les disfresses, aprofitem aquesta comunicació per anunciar-vos-les.

Us hi esperem a tots,

DISFRESSES

4t de primària - Representen els àngels sense ales :Polo blanc, de màniga llarga, pantaló texà, preferiblement de color clar, si pot ser. Mitjons blancs alts. La resta de la disfressa la preparem des de l’escola.

5è i 6è de primària (general) - Representen jugadors de bàsquet: Pantaló d’esport negre curt o blau marí curt. Samarreta blanca. Mitjó blanc alt i vambes d’esport. La resta de la disfressa la prepararem des de l’escola. 

Possibles complements: gorra, cinta del cap, canellera.

Actors i actrius de 6è de primària adreçat als 14 actors que fan el paper de protagonistes

Nens protagonistes: equipació de bàsquet complerta i vambes (poden escollir l'equip que vulguin). 

Àngels GSN: polo blanc de màniga llarga (tipus uniforme nenes), pantaló blanc (tipus texà, malla, legging o xandall) i mitjons blancs. 

Àngels del cel: polo blanc de màniga llarga (tipus uniforme nenes), leotards, malla o pantaló blanc i mitjons blancs.