Alumnes d’Institució Igualada guanyen el TEDIS 2021 d’oratòria

En la V edició del concurs, aquest curs, en format online

El passat dissabte dia 24 d’abril es van donar a conèixer els guanyadors de la V edició del concurs d’oratòria online TEDIS 2021, promogut per Impuls Educació.

Aquest any, els nois i les noies de 1r a 4t d’ESO que hi participaven havien d’estructurar els seus discursos al voltant del punt 4 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, centrat en l’impacte d’una educació de qualitat en el futur de nens i joves. Els alumnes doncs havien de pensar en una idea revolucionària, creativa i eficaç per promoure una educació que impactés positivament en la vida de les persones. Els discursos podien fer-se en tres llengües: català, castellà i anglès.

Les alumnes de l’escola Carla Cuervo de 1r d’ESO i Cristina Palmés, de 3r d’ESO han guanyat respectivament el 2n i 3r premis del jurat pel que fa als discursos en llengua castellana i ,a més, aquesta última ha merescut també el premi del públic. Pel que fa als discursos en anglès, l’alumna de 2n d’ESO Nora Ribas, ha estat guardonada amb el 2n premi.

Enhorabona a totes tres!!!

Global competence
News