Bus urbà: recollida de signatures

Recollida de signatures per aconseguir una parada de bus urbà

Benvolgudes famílies, 

Us volem informar que des de l’Ampa de l’escola, s’està demanant insistentment a l’Ajuntament d’Igualada, la possibilitat de modificar el recorregut de l’autobús urbà, de tal manera que molts infants de les famílies de l’escola poguessin accedir amb transport públic. 

Per tant, degut a l’establiment de la nova parada d’autobús, molt propera a l’escola, i a la demanda de moltes famílies, es demana revisar el recorregut del transport públic, i que l’autobús que arriba al campus universitari realitzi una parada més .

Es sol·licita que aquesta nova parada, pugui ser en uns horaris que coincideixi amb els horaris d’entrada i sortida de l’escola (8:45 i 17:15 aproximadament). 

Per aquest motiu, es vol fer una instància per escrit demanant a l’Ajuntament aquesta petició. Per tenir més força en aquesta petició es demana a les persones que estiguin d’acord a demanar-ho, poder firmar un full de petició. 

Aquest full estarà a les secretaries de l’escola Montclar i Mestral, per tal que qui ho desitgi pugui passar a firmar. 

A més a més, es demana que les famílies pugueu fer firmar la sol·licitud a familiars i coneguts que també estiguin d’acord, de tal manera que es pugui arribar a tenir un nombre major de firmes. 

Us adjuntem el quadre amb l’espai per posar les dades i signar, i un cop hagi recopilat al màxim de firmes, que ho feu arribar a les secretaries de les escoles màxim el dia 20 de juny. 

CARTA DE L'AMPA (quadre de signatures)

CARTA DE LA INSTITUCIÓ IGUALADA

Social commitment
News