FERT: "Tàndem"

Per a pares amb fills des de P0 fins a 3r de primària

Començar una vida familiar no és fàcil. Els pares joves que avui s’embarquen en l’aventura de formar una família es troben amb plantejaments molt dispars i amb una notable manca de bons i constructius models.

Aquest curs tornem a organitzar un curs (FERT) per a pares des de P0 fins a 3r de Primària.

El tema central del curs “Tàndem” sou vosaltres, els pares: el motor de la família. Aquest curs pretén donar a pares joves, coneixements, raons i eines per assentar amb fermesa la seva relació des dels primers moments. 

El curs consta de cinc sessions generals que tindran lloc a Mestral en divendres de les 21 fins les 22:30 hores. Ja sabeu que cada sessió general s’ha de preparar treballant els casos pràctics corresponents, en petits grups.
Les sessions generals tindran lloc els següents divendres:

- 17 de gener 2020: "El matrimoni: Val la pena casar-se? Què comporta el matrimoni? Avui ja no és com abans" (no cal reunió de grup prèvia)

- 31 de gener 2020: "Tots dos aportem la nostra singularitat: Dones i homes: Les diferents formes de plantejar-se l’amor"  (no cal reunió de grup prèvia)

- 14 de febrer 2020: "El diàleg dels pares, clau en el projecte familiar. Les influències d’un món materialista, La superació de les crisis"   

- 28 de febrer de 2020: "La llar, bombolla de felicitat: La vida professional de les persones casades, L’organització de la vida familiar, La llar i les tasques domèstiques" 

- 13 de març 2020: "Conquerir l’amor: Fills, esposos … i pares, Jerarquitzar els amors?, De l’enamorament a l’amor" 


Com aquestes sessions són quinzenals, les reunions d’equip es poden fer en les setmanes alternes. 

Els matrimonis que estigueu interessats us podeu inscriure al curs trucant a la secretaria del col·legi 

(tel:938029878) o bé omplint el següent formulari online: FORMULARI

El preu del curs és de 85 euros.

* Aquells pares que dubteu en fer el curs podeu assistir a la primera sessió, sense cap compromís, per veure el seu funcionament. Aviseu de la vostra assistència trucant a la secretaria del col·legi.

* Ja sabeu que també podeu animar a altres pares amics/familiars de fora del col.legi a fer el curs.  


Ethical leadership
News