Nou blog per a famílies a la Institució

Preguntes freqüents que ens fem mares i pares, propostes de plans en família, tips o consells relacionats amb el món de l’educació...i moltes coses més!

Qui no ha buscat mai a internet “què fer perquè el meu fill o filla mengi verdura?”, "com puc fer dormir el meu fill?" o d'altres preguntes similars. Vivim una època on tenim accés a la informació que necessitem al moment, però quan es tracta dels nostres fills i filles no tot s’hi val!

Hem d’anar amb molta cura a l’hora de triar quines fonts d’informació són fiables i quines no. És per aquest motiu que hem decidit donar un pas endavant! Amb aquest nou blog procurarem donar resposta a les inquietuds i preguntes que ens feu arribar les famílies.

Accedint a blog.institucio.org podreu llegir tots els articles amb consells del nostre professorat o veure els vídeos amb el resum de les xerrades d'experts en educació, entre d'altres.

Som moltes les persones que formem part de la Institució Familiar d’Educació i molts els anys d’experiència acumulada. Tots els professionals que formem part d’aquest grup educatiu volem ser quelcom més que transmissors d’uns coneixements. 

Alguns dels articles que hi trobareu publicats són:

Voleu fer-nos alguna pregunta o suggeriment d’un tema pel blog? Poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant l’Instagram de la Institució Familiar o enviant un correu electrònic a [email protected]


Aude!
News
Related articles