Primary. Cultural Outings 1st Quarter

Tuesday, November 13

When
13 de Nov 2018 de 09:00 h a 17:00 h
Where
How to get

1r i 2n Primària:

El proper dimarts 13 de novembre els alumnes de 1r i 2n de primària faran la primera sortida cultural del curs. Aquesta sortida tindrà lloc al Zoològic de Barcelona.

3r i 4t Primària:

El proper dimarts 13 de novembre els alumnes de 3r i 4t de primària faran la primera sortida cultural del curs. Aquesta sortida tindrà lloc al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya de Terrassa.

La sortida tindrà dues parts. La primera part servirà per fer un taller pràctic (La terrassa del Sol, a 3r, i Vine a fer ciència, a 4t). A la segona part de la sortida, els alumnes visitaran la resta del museu amb una visita guiada a les sales disponibles. Totes dues seran visites guiades per part dels professionals del Museu de la Ciència.

5è Primària:

El proper dimarts 13 de novembre els alumnes de 5è de primària faran la primera sortida cultural del curs. Aquesta sortida tindrà lloc a Capellades. Aprofitant que és el dia de la ciència, farem un taller experimental de química (reaccions exotèrmiques) i un altre d’electrònica (camins de llum. Laberints).

6è Primària:

El proper dimarts 13 de novembre els alumnes de 6è d’educació primària faran la primera sortida cultural del curs. Aquesta sortida tindrà lloc al CRIP: Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica, situat a Hostalets de Pierola.

La sortida tindrà dues parts. La primera part servirà per fer la visita al museu del centre i a continuació es portarà a terme un taller d’excavació paleontològica.


A continuació us deixem una sèrie d’aspectes a tenir presents per aquest dia:

- Demanem màxima puntualitat: la sortida del col·legi serà a les 9:00 h (1r, 2n, 5è i 6è) i a les 9:15 h (3r i 4t)

- Els alumnes han de portar esmorzar, dinar i aigua.

- Els alumnes han d’anar vestits sense l’uniforme i amb roba còmoda.

- La sortida del col·legi a la tarda serà a l’hora habitual.

- No s’han de portar dispositius electrònics (mòbils, tauletes, reproductors de música…).

Recordem que és una sortida cultural i, com a tal, representa part del temari del curs