Solidarity Heart Campaign by Ébale: Forfait Mama

This year, and with the impulse of Aude!, we want to collaborate in the Ebale project to help the Monkole Hospital (Democratic Republic of the Congo)

Aquest any, i amb l’impuls d’Aude!, volem col·laborar en el projecte Ebale per ajudar l’Hospital Monkole, ubicat a la perifèria de Kinshasa (República Democràtica del Congo), a atendre a dones desfavorides durant l’embaràs i el part en un programa anomenat “Forfait Mamá”.

Què és Ebale?

Ebale és un projecte solidari promogut pel grup d’Amics de Monkole, la Fundació Montblanc i l’ONG Onay en col·laboració amb el seu soci local, l’Hospital Monkole. La missió d’Ebale és facilitar l’accés a cures de salut a la població marginada i desfavorida de la ciutat de Kinshasa, capital de la República Democràtica del Congo. Aquesta missió és desenvolupada a través de la col·laboració amb l‘Hospital Monkole, situat en la perifèria de la ciutat de Kinshasa. Monkole rep anualment a més de 80.000 pacients.

Forfait Mamá

Les àrees d’acció de Monkole amb la població desfavorida segons la política de l‘hospital se centren especialment a les àrees de maternitat i pediatria. Per això, el nou hospital compta amb una unitat de neonatologia i vigilància intensiva pediàtrica i una zona de maternitat amb 3 paritoris.

Actualment, en concordança amb la seva missió d’afavorir l’accessibilitat a cures de salut a tota la població, Monkole ha creat un programa anomenat el FORFAIT MAMA a través del qual per una tarifa fixa d’USD 55 (EUR 50), les dones embarassades poden ser ateses durant l’embaràs, el part i el postpart a l’hospital i si és necessari per al seu estat de salut, el nounat pot ser tractat en la unitat de neonatologia fins a la seva recuperació.

El cost per a l’hospitalitat d’aquesta atenció és d’EUR 350, la qual cosa genera unes pèrdues a l’hospital que si no s’aconsegueixen recuperar, suposaran una barrera per a la viabilitat de la seva missió social i per tant moltes mares i nens seguiran morint.

És per aquest motiu que us engresquem a totes les famílies, parents i amics de la Institució Igualada a què feu una aportació voluntària l'11 de desembre a la Festa de Nadal  dels alumnes de 4t, 5è i 6è de Primària al Teatre Ateneu i a la Cantada de Nadales de 1r, 2n i 3r que tindrà lloc a Montclar el proper dimecres 19 de desembre. Aquesta aportació pot ser de 5€ per família (i si voleu d’un import superior) que podreu fer el mateix dia de l’obra  a l’entrada del Teatre o bé a la secretaria de l'escola:

Si voleu fer una donació addicional, podeu fer-ho al compte de la Fundació lmpuls:

2100-0555-3 1-0201836415.

Ethical leadership
News