Solidarity Heart Campaign by Ébale: Forfait Mama DUPLICAT

This year, and with the impulse of Aude!, we want to collaborate in the Ebale project to help the Monkole Hospital (Democratic Republic of the Congo)

When
De 09-12-2019 00:00 a 20-12-2019 23:59
Where
How to get

Aquest any, i amb l’impuls d’Aude!, volem col·laborar en el projecte Ebale per ajudar l’Hospital Monkole, ubicat a la perifèria de Kinshasa (República Democràtica del Congo), a atendre a dones desfavorides durant l’embaràs i el part en un programa anomenat “Forfait Mamá”.

Què és Ebale?

Ebale és un projecte solidari promogut pel grup d’Amics de Monkole, la Fundació Montblanc i l’ONG Onay en col·laboració amb el seu soci local, l’Hospital Monkole. La missió d’Ebale és facilitar l’accés a cures de salut a la població marginada i desfavorida de la ciutat de Kinshasa, capital de la República Democràtica del Congo. Aquesta missió és desenvolupada a través de la col·laboració amb l‘Hospital Monkole, situat en la perifèria de la ciutat de Kinshasa. Monkole rep anualment a més de 80.000 pacients.

Forfait Mamá

Les àrees d’acció de Monkole amb la població desfavorida segons la política de l‘hospital se centren especialment a les àrees de maternitat i pediatria. Per això, el nou hospital compta amb una unitat de neonatologia i vigilància intensiva pediàtrica i una zona de maternitat amb 3 paritoris.

Actualment, en concordança amb la seva missió d’afavorir l’accessibilitat a cures de salut a tota la població, Monkole ha creat un programa anomenat el FORFAIT MAMA a través del qual per una tarifa fixa d’USD 55 (EUR 50), les dones embarassades poden ser ateses durant l’embaràs, el part i el postpart a l’hospital i si és necessari per al seu estat de salut, el nounat pot ser tractat en la unitat de neonatologia fins a la seva recuperació.

El cost per a l’hospitalitat d’aquesta atenció és d’EUR 350, la qual cosa genera unes pèrdues a l’hospital que si no s’aconsegueixen recuperar, suposaran una barrera per a la viabilitat de la seva missió social i per tant moltes mares i nens seguiran morint.

És per aquest motiu que us engresquem a totes les famílies, parents i amics de la Institució Igualada a què feu una aportació voluntària l'11 de desembre a la Festa de Nadal  dels alumnes de 4t, 5è i 6è de Primària al Teatre Ateneu i a la Cantada de Nadales de 1r, 2n i 3r que tindrà lloc a Montclar el proper dimecres 19 de desembre. Aquesta aportació pot ser de 5€ per família (i si voleu d’un import superior) que podreu fer el mateix dia de l’obra  a l’entrada del Teatre o bé a la secretaria de l'escola:

Si voleu fer una donació addicional, podeu fer-ho al compte de la Fundació lmpuls:

2100-0555-3 1-0201836415.