Un darrer dia de curs molt especial

La Institució Igualada us vol desitjar un mol bon estiu... ens veiem al setembre!!

CARTA DEL DIRECTOR

Benvolgudes famílies,

M’adreço a vosaltres amb la intenció de fer l’acomiadament del curs.

Durant aquests mesos tan complexes de confinament totes les famílies que formeu part de la Institució Igualada heu estat ben presents als caps, cors i oracions dels membres de l’equip que forma part d’aquesta escola. Alguns de vosaltres heu patit la pèrdua d’alguna persona estimada; en d’altres casos, o bé heu patit la malaltia, o bé alguna de les conseqüències -no només de salut- d’aquesta. Sabeu que podeu comptar amb el nostre suport.

Som conscients de les dificultats que hem tingut a les nostres llars: tants moments de neguit, incertesa i temor.

Aquest final de curs no ha estat el final de curs que ens hagués agradat celebrar amb tots vosaltres: som una escola que vol viure els esdeveniments amb un to familiar i el final de curs acostuma a ser un motiu de celebració i alegria. 

Tot i la dificultat que presenta transmetre aquest to de celebració per un final de curs tan especial com el que ara acabem, vull fer-vos arribar la meva més sincera felicitació i agraïment per tot el que durant aquests mesos ens heu aportat: és moltíssim.

En primer lloc, enhorabona a totes les famílies: la vostra comprensió i implicació ha tornat a ser exemplar. Sense vosaltres hauria estat molt més difícil aconseguir arribar fins on hem arribat. 

També vull transmetre un missatge d’enhorabona al professorat. Crec que no exagero si dic que han tornat a mostrar un alt grau d’implicació i professionalitat, a banda d’una gran capacitat d’adaptació (no ens hem d’oblidar de què han tingut que crear materials nous -els llibres estaven a l’escola- per poder atendre bé als seus alumnes).

A més a més, vull felicitar a tot l’alumnat de l’escola: heu demostrat que sou unes persones excepcionals. La vostra gran capacitat d’adaptació i de treball fan que els vostres pares i professors estiguin orgullosos de com heu estat capaços d’afrontar aquests dies.

Vull aprofitar aquesta ocasió per manifestar el nostre desig que el proper curs ens puguem retrobar i viure un curs normal: sabeu que estem preparant-lo ja amb il·lusió i plantejant diferents escenaris en funció del que se’ns indiqui des dels Departaments d’Educació i de Salut. De tota manera l’aspiració és que puguem gaudir d’un curs presencial.

Ara toca desitjar-vos de tot cor un molt bon estiu. Que aquests dies que tenim pel davant us serveixin per gaudir de la família. Ens veiem al setembre!

Cordialment,

Joan Jordana

Director.

US VOLEM COMPARTIR ALGUNES IMATGES I VIDEOS DEL DARRER DIA DE CURS:

IMATGES I VIDEOS

Global competence
News